Информация

Скидки

Іграшки Товаров: 56.

Подкатегории

  • Розвиваючі іграшки
  • Конструктори
  • Іграшки для хлопчиків
  • Іграшки для дівчат
  • Іграшкові будинки
  • Набори для досліджень...
  • М'які іграшки
  • настільні ігри
    Мабуть, усі відповідальні батьки знають про небезпечний вплив телебачення та комп’ютерних ігор на емоційний розвиток дітей. Проте, лише одиниці вміють правильно обмежити час перебування дитини перед екраном та знайти цьому цікаві заміни. Однією з найкращих альтернатив онлайн-іграм є, без сумніву, класична настільна гра.
     
    Цікавий факт про настільні ігри з’ясували науковці Бостонського коледжу та університету Карнегі-Меллона, які дослідили вплив ігор на математичні здібності дітей. В експерименті вчених взяли участь близько 50 дітей різних вікових груп.
     
    Завдання для першої групи полягало у початку кожного ходу із цифри «1». Для другої групи завдання ускладнили і попросили з кожним ходом продовжувати числовий ряд залежно від того, на якій цифрі вони зупинились попереднього разу (якщо гравець завершив хід на цифрі «5», наступний хід він починав із цифри «6»).
     
    У такий простий спосіб дослідники підтвердили, що в дітей, які запам’ятовували результат останнього ходу і продовжували числовий ряд, математичні здібності кращі, ніж в учасників іншої групи. Цей дослід також показує, що настільні ігри не можуть значно розвинути математичні вміння дітей, якщо не ускладнювати та не вдосконалювати правил гри.
     
    Як бачимо, настільні ігри сприятливо впливають на емоційний та розумовий розвиток дітей. Під час гри навчання проходить у комфортній та природній для дітей ігровій формі. З допомогою настільних ігор діти не лише покращують свої математичні навики, але й опановують важливі соціальні якості - вчаться правильно оцінювати свої можливості та прогнозувати майбутні дії, розуміти і дотримуватись правил, відчувати відповідальність за свої вчинки, долати невдачі та чесно перемагати.
     
    Зручність настільних ігор, перш за все, в тому, що, за потреби, їх можна брати з собою - вони не займають багато місця та не вимагають додаткового інвентаря. Серед розмаїття настільних ігор кожен зможе знайти для себе улюблену гру, залежно від поставлених перед нею завдань – розвиток пам’ятішвидкість реакціїстратегічнелогічне та економічне мислення…
     
    Важливою вимогою до батьків є не лише купити гру, але й обов’язково знайти час і пограти в неї разом з дитиною. На думку психологів, дорослим корисно забути про рутинні турботи, розслабитись після робочого тижня та виділити час для настільної гри. Універсальні ігри стирають кордони між поколіннями, допомагають знайти спільну мову та зміцнити родинні взаємини.
     
    Настільні ігри – це не лише один із важливих способів виховання, але й вдалий вибір для цікавого сімейного дозвілля!
     
на странице
Показано 49 - 56 из 56 товаров
Показано 49 - 56 из 56 товаров